Kernteam

Kernteam

Event Manager

Vacature

We zijn op zoek naar een event manager. De event manager is iemand die veel regelzaken op zich neemt: denk aan de organisatie van het Netwerkweekend, het klaarzetten van de centrale viering en de praktische organisatie van andere events. Ook het beheer van de apparatuur, de aanhanger en eventuele regelzaken rond een gebouw worden vorm gegeven door de event manager.>>>

Penningmeester

Wim Kooijman

Wim Kooijman maakt als penningmeester deel uit van het bestuur en het kernteam. Hij beheert de rekeningen, maakt jaarlijks een begroting en halfjaarlijks een financieel overzicht. Daarnaast speelt hij in de band.

Bestuurslid

Vacature

We zijn op zoek naar een secretaris voor in het bestuur. Hij/zij maakt in overleg met de voorzitter de agenda voor de kernteamvergaderingen en maakt notulen. Interesse? stuur een mailtje naar contact@westland-netwerk.nl  

Bestuurslid

Tessa van ’t Veer

Tessa is voorzitter van de kernteamvergaderingen en maakt onderdeel uit van het bestuur. Daarnaast leidt zij de band en organiseert jaarlijks de themamaand.

Missionair Werker

Esther de Bruijn

Esther neemt het voortouw bij de organisatie van missionaire activiteiten (in woord en daad). Denk aan Galant, de kerstroute, het doopfeest en werkvakanties. Ook bij de start van nieuwe groepen en Alpha’s. Eigenlijk alles wat we doen om mensen buiten het netwerk iets van Gods liefde te laten proeven.  

Ondersteuner Groepsleiders

Sonja van der Schee

Sonja ondersteunt de groepen en groepsleiders door hen te trainen en te coachen. Ze organiseert jaarlijks een groepsleidersweekend en een groepsleidersdag en is beschikbaar voor individuele gesprekken. Ze houdt zich ook bezig met het verzamelen en ontwikkelen van onderwijs voor in de groepen en helpt nieuwe groepen starten.