Kliederkerk

Kliederkerk

5x per jaar organiseert de Helemaal Gouwd groep een Kliederkerk.

Wat is een Kliederkerk?
Bij de Kliederkerk ga je aan de slag met knutsels en spelletjes. Er is een korte viering met wat liedjes en het Bijbelverhaal. En daarna lekker samen eten.

Voor wie is een Kliederkerk?
Voor kinderen van 0 tot 9 jaar. De papa’s en mama’s zijn ook van harte welkom en knutselen met hun kinderen mee. En natuurlijk mogen tantes, ooms, opa’s, oma’s en anderen die dichtbij staan er ook bij zijn. Iedereen is welkom! Het maakt niet uit of en wat je gelooft. We zijn er vooral voor mensen die normaal (bijna) nooit naar een kerk gaan.

Waar en wanneer?
Voor de Kliederkerk hoef je niet vroeg de veren uit. Want de Kliederkerk gaat van start om 10:30 uur. De lunch is rond 12:30 uur klaar. De Kliederkerk is in wijkcentrum Hof van Heden, vlakbij het centrum van Naaldwijk aan de Dijkweg 20. Kijk ook even op Google Maps. De volgende kliederkerk is op zondag 18 juni. Check de agenda voor meer info.

Wat kost het?
Voor de Kliederkerk vragen we geen entreegeld, want geld moet geen bezwaar zijn om te komen. Als je het kunt missen, staan er leuke spaarpotjes waarin je een vrijwillige bijdrage kunt doen.

Opgeven?
Leuk dat je wilt komen naar de Kliederkerk in Naaldwijk! We vinden het fijn als je voor de donderdag vooraf kunt laten weten dat je komt. Dan kunnen we er rekening mee houden bij de inkopen. Wil je aangeven met hoeveel volwassenen je komt en ook de leeftijd van de kinderen die meekomen? Je kunt je opgeven door te mailen naar kliederkerk@westland-netwerk.nl. Alvast bedankt voor de moeite! en tot ziens!