Afscheid van drie kernteamleden

Afscheid van drie kernteamleden

Vorige week heeft een gezellig etentje plaatsgevonden ter afscheid van drie mensen uit het kernteam. Arend, Jaap en Tessa zijn deze zomer gestopt als kernteamlid.  Ieder om zijn eigen begrijpelijke redenen. Arend was vanaf het begin af aan betrokken (dus al zo’n 7 jaar), voor hem is het tijd voor een nieuw seizoen. Jaap gaat binnenkort trouwen met Eva en verhuizen naar Amersfoort. Zij gaan zich daar aansluiten bij een kerk. Tessa gaat binnenkort bevallen van haar derde kind dus moest wat snoeien in de tijd die ze aan het westland-netwerk kan besteden. Tijdens het etentje hebben wij hen bedankt voor hun inzet en bijdrage en hebben we mooie herinneringen opgehaald.

Wij zijn heel dankbaar dat er drie nieuwe mensen gevonden zijn voor het kernteam: Wim Kooijman, Maurice van den Berg en John van Antwerpen. Momenteel leren we elkaar beter kennen en denken we na over een nieuwe vergaderstructuur en taakverdeling.

Op de foto de oude samenstelling van het kernteam, van links naar rechts: Arend Feitsma, Jaap van Dijk, Sonja van der Schee, Esther de Bruijn en Tessa van ’t Veer.