Hok de Perzik

Hok de Perzik

Hok de Perzik is de kleinste groep van het Westland-Netwerk. Het bestaat uit jonge ouders of bijna-ouders. Ook voor deze groep staat het geloof delen op nummer 1. Omdat de groep uitgebreid zal worden met een aantal kinderen, is er bij deze groep aandacht voor de geloofsopvoeding van onze kinderen.

Er zijn twee vaste activiteiten bij Hok de Perzik:

  • Viering
    Op de eerste en derde zondag van de maand komen we bij elkaar in Naaldwijk, in de Hof van Heden (Dijkweg 20). Deze samenkomst is van 10.00-12.00 uur. We beginnen met koffie en thee, vervolgens zingen en bidden we samen en lezen we een stuk uit de Bijbel. Daarna gaat de ene helft van de volwassenen spelen met de kinderen en de andere helft gaat in gesprek over bijvoorbeeld een gedeelte uit de Bijbel. Na een half uur wisselen de groepen om.
  • Koffietijd
    Om meer tijd te hebben voor goede gesprekken, is er op de tweede of vierde zondagavond van de maand ‘Koffietijd’. De mannen en vrouwen spreken elkaar in aparte groepen over een bepaald thema. Tijd en locatie wisselen per keer en groep af.

Hok de Perzik bestaat momenteel uit 7 volwassenen (25-30 jaar) en 1 kind (1 jaar).

Kennismaken?

Wil je graag meer weten over Hok de Perzik of een keertje komen kijken? Leuk! Je bent van harte welkom! Je kunt een appje sturen naar 06-25333767 of mailen naar contact@westland-netwerk.nl.