Hok de Vlot

Hok de Vlot

Hok de Vlot is de jongste groep van het Westland-Netwerk. Dit kun je op twee manieren interpreteren. Hok de Vlot is de nieuwste groep, ontstaan uit Hok de Perzik (die ooit weer ontstaan is uit Hok de Tuba). Daarnaast zitten onze jongste volwassenen bij Hok de Vlot! Door de kleinschaligheid van de groep, kunnen de groepsleden snel groeien in hun discipelschap. Hok de Vlot vindt gezelligheid en vertrouwen belangrijk.

Er zijn twee vaste activiteiten bij Hok de Vlot:

  • Viering
    Op de eerste en derde zondag van de maand komen we bij elkaar in Naaldwijk, in de Hof van Heden (Dijkweg 20). Deze samenkomst is van 10.00-12.00 uur. We beginnen met koffie en thee, vervolgens zingen en bidden we samen en lezen we een stuk uit de Bijbel. Daarna gaat de ene helft van de volwassenen spelen met de kinderen en de andere helft gaat in gesprek over bijvoorbeeld een gedeelte uit de Bijbel. Na een half uur wisselen de groepen om.
  • Koffietijd
    Om meer tijd te hebben voor goede gesprekken, is er op de tweede of vierde zondagavond van de maand ‘Koffietijd’. De mannen en vrouwen spreken elkaar in aparte groepen over een bepaald thema. Tijd en locatie wisselen per keer en groep af.

Hok de Vlot bestaat momenteel uit 12 volwassenen (20-34 jaar).

Kennismaken?

Wil je graag meer weten over Hok de Vlot of een keertje komen kijken? Leuk! Je bent van harte welkom! Je kunt een appje sturen naar 06-25333767 of mailen naar contact@westland-netwerk.nl.