Help het gat te dichten

Help het gat te dichten

Wat was 2018 een mooi jaar! De groepen zijn vaak samen gekomen, we hadden een erg leuke BBQ, een fantastisch netwerkweekend en er zijn drie nieuwe bestuursleden. Er waren veel mooie gesprekken! En wat is er veel gebeden, in de Bijbel gelezen, gehuild en gelachen.

Aan het einde van 2018 maken we de balans op, ook financieel. Naast de kosten van de groepen is er dit jaar € 13.000 nodig. Voor een kerk is dat weinig. Waar gaat dat geld heen? We besteden het aan steun voor de groepsleiders, Galant, het netwerkweekend, de BBQ en giften voor Albanië. Er is nu al € 8.000 binnen en we komen nog zo’n € 5.000 tekort. Wil jij helpen om dat gat te dichten?

“Het Westland-netwerk kost per volwassene circa € 160 per jaar.”

Er zijn nu 80 volwassenen bij het netwerk betrokken en 30 kinderen. Dat betekent dat het netwerk per volwassene circa € 160 per jaar kost (circa € 14 per maand). Sommigen kunnen minder geven, anderen meer. Wil jij ook een bijdrage leveren? Voor jezelf, je gezin en (als dat kan) voor mensen die dat nu niet kunnen missen. Wil je in december € 5,- of € 50,- of € 500,- geven om het gat te dichten? Je kunt nu online geven via iDeal of een bedrag overmaken naar rekening NL59 INGB 000 582 8367.

Zo zorgen we samen dat we kunnen doorgaan, achter Jezus aan.

 

P.S. Wil je inzicht in de inkomsten en uitgaven? Lees dan het jaarverslag over 2017.