Helemaal Gouwd

Helemaal Gouwd

Helemaal Gouwd is een gezellige groep met vooral jonge ouders en hun kinderen. We praten over ons leven en geloof, hebben lol met elkaar, steunen elkaar en gaan in gesprek over de Bijbel. Voor kinderen is er bij Helemaal Gouwd veel aandacht: we knutselen, ravotten, vertellen Bijbelverhalen en er is tijd om te spelen.

Er zijn twee vaste activiteiten bij Helemaal Gouwd:

  • Viering
    Op de eerste en derde zondag van de maand komen we bij elkaar in Naaldwijk, in de Hof van Heden (Dijkweg 20). Deze samenkomst is van 10.00-12.00 uur. We beginnen met koffie en thee, vervolgens zingen en bidden we samen en lezen we een stuk uit de Bijbel. Daarna gaat de ene helft van de volwassenen spelen met de kinderen en de andere helft gaat in gesprek over bijvoorbeeld een gedeelte uit de Bijbel. Na een half uur wisselen de groepen om.
  • Koffietijd
    Om meer tijd te hebben voor goede gesprekken, is er op de tweede of vierde zondagavond van de maand ‘Koffietijd’. De mannen en vrouwen spreken elkaar in aparte groepen over een bepaald thema. Tijd en locatie wisselen per keer en groep af.

Helemaal Gouwd bestaat momenteel uit 24 volwassenen (28-44 jaar) en 30 kinderen (2-11 jaar).

Kennismaken?

Wil je graag meer weten over Helemaal Gouwd of een keertje komen kijken? Leuk! Je bent van harte welkom! Je kunt een appje sturen naar 06-25333767 of mailen naar contact@westland-netwerk.nl.