Helemaal Gouwd

Helemaal Gouwd

Helemaal Gouwd is een gezellige groep met vooral jonge ouders en hun kinderen. We praten over ons leven en geloof, hebben lol met elkaar, steunen elkaar en gaan in gesprek over de Bijbel. Voor kinderen is er bij Helemaal Gouwd veel aandacht: we knutselen, ravotten, vertellen Bijbelverhalen en er is tijd om te spelen.

Er zijn drie vaste activiteiten bij Helemaal Gouwd:

  • Viering
    De eerste en derde zondag is een viering. In Naaldwijk, in de Hof van Heden (Dijkweg 20). Dat is van 9:45 tot 12:30 uur. We beginnen met koffie en zingen samen. Daarna is er voor de kinderen een programma, en de volwassenen gaan in gesprek rond de Bijbel. We sluiten af door gezellig samen te lunchen.
  • Koffietijd
    Om tijd te hebben voor goede gesprekken, is er op de tweede en vierde zondag ‘Koffietijd’. Dat is van 9:45 tot 11:30 uur in ’s-Gravenzande, in het Hof van Staalduinen (Hoflaan 31). We beginnen uiteraard met een bak verse koffie. De ene helft van de mensen begeleidt daarna de kinderen en de andere helft gaat in gesprek.
  • Kliederkerk
    Ongeveer vijf keer per jaar op zondag is er de Kliederkerk. Die is van 10:30 tot 12:30 uur in de Hof van Heden in Naaldwijk (Dijkweg 20). Het begint met een uur knutselen en spelen rond een Bijbelverhaal. Daarna is er een korte viering. En we lunchen samen.

Helemaal Gouwd bestaat nu uit ongeveer 20 volwassenen en 20 kinderen. Bij de Kliederkerk zijn er altijd flink meer mensen.

Kennismaken?

Er is een  folder over Helemaal Gouwd (PDF) met meer info. Wil je kennismaken? Kom gerust een keer kijken. Leuk! Je bent welkom! Je kunt appen of bellen met Lianne van Staalduinen via 06 4755 1344. Mailen kan ook, stuur je bericht dan naar gouwd@westland-netwerk.nl.