Kliederkerk

Kliederkerk


Een leuke tijd met de kinderen.

Creatief kennismaken met Bijbelverhalen.

Samen vieren en samen eten.

Je bent van harte welkom bij de Kliederkerk Naaldwijk! De Kliederkerk is er voor kinderen van 0 tot 10 jaar. En voor hun papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere mensen dichtbij. Iedereen is welkom! Het maakt niet uit of en wat je gelooft. We zijn er vooral voor mensen die normaal (bijna) nooit naar een kerk gaan.

De Kliederkerk begint met een uur knutselen en spelen. Daarna een korte viering en tot slot lunchen we met elkaar. Like onze Facebookpagina om geen nieuws te missen.

Waar en wanneer?
De Kliederkerk is er ongeveer vijf keer per jaar op zondag. Je hoeft niet vroeg uit de veren, want de Kliederkerk start om 10:30 uur. En de lunch is rond 12:30 uur klaar. Je bent welkom in wijkcentrum Hof van Heden, vlakbij het centrum van Naaldwijk, aan de Dijkweg 20. Dit zijn de data komende tijd:

  • Zondag 29 september 2019 – Kliederkerk (eenmalig in de Olympus kantine, galgeweg 35 in Naaldwijk) 
  • Zondag 17 november 2019 – Kliederkerk
  • Zondag 12 januari 2020 – Kliederkerk
  • Zondag 15 maart 2020 – Kliederkerk
  • Zondag 24 mei 2020 – Kliederkerk

Wat kost het?
Voor de Kliederkerk vragen we geen entree. Als je het kunt missen, staan er leuke spaarpotjes waarin je een vrijwillige bijdrage kunt doen.

Opgeven?
Leuk dat je wilt komen naar de Kliederkerk in Naaldwijk! We vinden het fijn als je voor de donderdag vooraf kunt laten weten dat je komt. Dan kunnen we er rekening mee houden bij de inkopen. Wil je aangeven met hoeveel volwassenen je komt en ook de leeftijd van de kinderen die meekomen? Je kunt je opgeven door te mailen naar kliederkerk@westland-netwerk.nl of door het formulier op deze pagina in te vullen. Alvast bedankt voor de moeite en tot ziens!

Kliederkerk Naaldwijk is een initiatief van een groep Westlandse gezinnen die enthousiast zijn over het christelijk geloof: Helemaal Gouwd.