Op 31 maart kliederkerk over Zacheüs

Op 31 maart kliederkerk over Zacheüs

Op zondag 31 maart kunnen kinderen bij de kliederkerk in Naaldwijk kennismaken met het verhaal van een man die in een boom geklommen. Kinderen en ouderen kunnen via spelletjes en knutsels ontdekken wie Zacheüs is. Kinderen kunnen bijvoorbeeld klimmen, een boom stempelen met je handen in de verf of tekenen in het zand. De Kliederkerk start om 10.30 uur in wijkcentrum Hof van Heden aan de Dijkweg 20 in Naaldwijk.

De Kliederkerk is er voor kinderen van 0 tot 10 jaar. En voor hun ouders, opa’s, oma’s en andere mensen dichtbij. Met elkaar gaan ze aan de slag. Iedereen is welkom! Het maakt niet uit of je gelooft. Bezoek is gratis. Een mooie kans voor quality time met de (klein)kinderen en om kennis te maken met een Bijbelverhaal.

Vijf keer per jaar
Ongeveer vijf keer per jaar is er een Kliederkerk in Naaldwijk. De Kliederkerk begint met een uur creatief knutselen en spelen. Daarna een korte viering en tot slot lunchen we met elkaar. Rond half een is de lunch klaar. Meer info via www.westland-netwerk.nl/kliederkerk.